ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


- Σχολείο, ΤΕΙ, εργαστήρι θεάτρου, θεατρικές ομάδες, στρατό... στην Πάτρα. Όλα αυτά μέχρι τα 23 μου, έπειτα ήρθα Αθήνα για να σπουδάσω στη δραματική σχολή Εμπρός (αποφοίτησα τον Ιούνιο 2011).

- Σπούδασα κοινωνικός λειτουργός... τώρα παλεύω να τελειώσω την προσχολική αγωγή (αδίκως). Από το Οκτώβριο του 2014, πραγματοποιώ μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία στο ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα).

- Λατρεύω την χορτόπιτα της γιαγιάς μου Γιαννούλας -κάθε φορά που πάω στην παραθαλάσσια Κουρούτα, αδειάζω το ταψί… Α, θυμάμαι μαζευόμασταν εκεί, όλα τα παιδιά του χωριού, γράφαμε έργα, κάναμε πρόβες και τα ανεβάζαμε στην αυλή του σπιτιού. Σούπερ παιδικά χρόνια.

- Πριν ενηλικιωθώ άρχισα το ραδιόφωνο στην Πάτρα... Για 8,5 χρόνια παρουσίαζα το πολιτιστικό μαγκαζίνο που άκουγε στο όνομα «Κουβέντα να γίνεται».

- Από το Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι το Δεκέμβριο του 2011 εργάστηκα στο περιοδικό Υποβρύχιο ως υπεύθυνος ύλης.

- Metropolis, Fresh, Ημέρα, Κολάζ, a.b.Gamma, Πελοπόννησος είναι μερικά από τα έντυπα που έχω συνεργαστεί. 

- Από τον Φεβρουάριο του 2012 συνεργάζομαι με τη LiFO γράφοντας τη στήλη "Οι ζωές των άλλων". Περισσότερα στο http://www.lifo.gr/authors/94

- Την περίοδο αυτή εργάζομαι ως κοινωνικός λειτουργός στην Πάτρα στο Kέντρο Ημέρας  για ασυνόδευτους ανήλικους (Drop -In Centre) της PRAKSIS και στο Κέντρο Φιλοξενίας για ασυνόδευτους ανήλικους και ευάλωτους πληθυσμούς ΣΤΕΓΗ PLUS (+), ενώ είμαι αρχισυντάκτης στο περιοδικό TRIP  https://www.facebook.com/tripelop

- Στο blog μπορείτε να διαβάσετε θέματα που έχω γράψει και έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες, αλλά και μια σειρά από  σκέψεις που σύντομα -ελπίζω-  θα βρουν το δρόμο της δημοσίευσης.

- Το καλύτερό μου;  Να παίρνω τη σκηνή μου και ν’ αλωνίζω την Ελλάδα κατασκηνώνοντας όπου βρω! Οι καλύτερες, αγαπημένες «καβάτζες»: Ιθάκη, Σαμοθράκη, Σίφνος, Νότια Πελοπόννησος.

- Περισσότερα για το τι έχω κάνει σ' αυτό τον κόσμο: http://www.linkedin.com/in/larapakos

- Γκρίνια, μιζέρια, μαυρίλα ΜΑΚΡΙΑ!